Vilken golvtjänst är du på jakt efter?

Nedan hittar du mer information om fyra av våra populäraste tjänster. 

services_icon1

Golvslipning

Vi erbjuder professionell golvslipning för att återställa och förbättra utseendet och kvaliteten på dina trägolv. Våra erfarna hantverkare använder avancerad utrustning för att ta bort skador, ojämnheter och slitage från ditt golv, vilket ger det förlängd livslängd och vacker finish.

services_icon1

Golvläggning

Vårt team av golvläggare har även omfattande erfarenhet när det kommer till olika typer av golvläggning. Vi behärskar alla golvmaterial, inklusive trägolv, laminat, vinyl, kakel och sten. Om du vill kan vi även hjälpa dig att välja det bästa golvet för ditt hem eller kontor, samt visa bilder på tidigare projekt vi genomfört.

services_icon1.png

Golvbehandling

Våra golvbehandlingstjänster syftar till att skydda och förlänga hållbarheten och utseendet på dina befintliga golv. Vi kan applicera olika typer av golvbehandlingar, såsom lack, olja eller vax, beroende på vilken typ av golv det gäller och hur dina preferenser ser ut. Dessa behandlingar hjälper till att förhindra repor, fläckar och slitage, samtidigt som de ger en vacker och blank yta som står sig över tid.

services_icon1

Kostnadsfri rådgivning

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivningstjänst för att hjälpa dig att fatta kloka beslut när det gäller allt från att slipa och restaurera golv, till att lägga nya. Våra experter kan svara på dina frågor, ge dig råd om materialval och design, samt utarbeta en anpassad projektplan som går hand i hand med din vision.