Slipa golv till bra pris i Stockholm

Dala Golv AB

Varmt välkommen till Dala Golv AB – din professionella golvfirma. Vi är glada att du har hittat till oss och ser fram emot att se till att dina golv blir som nya!

Dala Golv AB har vi sedan vi kom igång med vår verksamhet strävat efter att leverera marknadsledande golvtjänster till både företags- och privatkunder. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa lösningar som inte bara är estetiskt tilltalande utan också funktionella och hållbara så att de står sig över tid.

Vi är väl medvetna om att golvet är en viktig del av hemmen och arbetsplatserna runtom i Sverige. Vi ser inte bara golv som en yta att gå på, det är även viktigt att golven ser bra ut och är i bra skick vilket bland annat underlättar i samband med städning. Oavsett om du söker en restaurering av ditt befintliga golv, exempelvis i form av en golvslipning, eller en helt ny golvläggning, är vi här för att förverkliga dina visioner. Vårt team av erfarna och kunniga golvläggare är alltid redo att ta sig an projektet, oavsett storlek. Kontakta oss idag för att få en offert helt utan kostnad!

Vår expertis

Dala Golv AB är inte bara en golvfirma, vi är ett företag som har en tydlig vision om att vara flexibla och alltid finnas där för våra kunder. Vår expertis omfattar allt från golvslipning och golvläggning till golvbehandlingar och heltäckningsmattor. För att lyckas leverera kvalitetsresultat har vi samlat ett team av erfarna och kunniga golvläggare som älskar vad de gör. Oavsett om det är att återställa den naturliga skönheten i ett trägolv, eller att skapa en modern och elegant atmosfär med kakel eller sten, så har vi färdigheterna och passionen för att göra det möjligt.

Vi tror på att skapa hållbara relationer med våra kunder. Det är därför vi sätter våra kunders behov och önskemål i centrum i allt vi gör. Varje projekt är unikt, och vi arbetar nära med dig för att kunna vara lyhörda inför dina mål och därefter skapa skräddarsydda lösningar som överträffar dina förväntningar. För oss finns det inget som går upp emot nöjda kunder!

Slipa sitt golv i Stockholm

För oss är kvalitet A och O

Dala Golv AB kompromissar vi aldrig när det gäller kvalitet. Vi använder bara de bästa materialen och de senaste teknikerna för att säkerställa att dina golv inte bara ser fantastiska ut, utan också håller i många år framöver. Dessutom är vi engagerade i hållbarhet och använder miljövänliga produkter och metoder för att minska vår påverkan på miljön. Kontakta oss idag för att diskutera ditt kommande projekt så att vi tillsammans kan hitta en bra lösning!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify