Våra tjänster

Att utföra golvslipning är vår passion och därför erbjuder vi alltid våra kunder en helhetslösning när det kommer till våra tjänster. När du först tar kontakt med oss kommer vi, vid behov, att åka ut och inspektera ditt golv. Efter besöket sammanställer vi en tidsplanen för projektet, och vad för material vi behöver för att utföra arbetet. Har du specifika önskemål respekterar vi självklart dessa och inkluderar dem i planeringen. Vi kan även komma med råd baserade på den erfarenhet som vi har inom branschen. Vi anpassar våra tjänster efter våra kunder då vi förstår att varje kund har olika önskemål.

Golvslipning på dina villkor

Vi lyssnar alltid på dina behov när det kommer till att slipa golv i Stockholm, och vi anpassar oss efter dig. Våra hantverkare är effektiva och arbetar alltid snabbt för att slutföra arbetet under den planerade tiden. För oss är golvslipning en konst, och vi levererar alltid ett resultat vi själva är stolta över. Vi erbjuder alltid våra kunder helhetslösningar där vi är med dig från början av projektet tills dess slutförandet. 

ROT-avdraget gäller för våra tjänster

För en privatperson som vill anställa oss för att utföra golvslipning erbjuder vi ROT-avdraget. Det är ett skatteavdrag på 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 per vuxen person i hushållet. Vi sköter detta åt dig och gör avdraget synligt på räkningen du får från oss. När du först kontaktar oss kommer vi även att erbjuda dig en kostnadsfri offert. Det tillkommer såklart inte några dolda kostnader när du väljer oss.