Specialister på att slipa golv

Är det dags att slipa ditt golv och få det tillbaka till sina glansdagar? Vi är en professionell golvfirma med lång erfarenhet av golvslipning. Alla golv blir förr eller senare slitna genom åren, och vissa golv måste helt bytas ut. Vi har arbetat med golvslipning under många år, och har erfarenhet av alla typer av golv. Det är mycket som krävs för att slipa golv i Stockholm. Förarbetet måste utföras på rätt sätt, man måste använda rätt maskiner och slutligen avsluta med rätt behandling. Det kan krävas slipning med hårdvax, lack eller olja. Har du inte kunskapen av det blir det svårt att göra det själv. Det är här vi kommer in, och vårt mål är att ta hand om ditt golv och få det att se ut som nytt igen. Ring oss för att veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. 

Slipa golv

Slipa golv och förläng livslängden

Ett golv gör en stor skillnad i en fastighet, och ger verkligen en unik charm till ditt hem. Ett trägolv ger hela ditt hem en karaktär, och speglar vem som bor där. De flesta golv har en lång livslängd, och att slipa det brukar utföras var 12-20 år beroende på hur det blir omhändertaget. För oss är golvslipning ett konstverk, och vi ser alltid till att det blir utfört på ett professionellt sätt. Kvalitet är det som är viktigast för oss. Vi tar aldrig några genvägar. 

Från planering till utförande

Vi är en firma som kan erbjuda våra kunder en helhetslösning när det kommer till att slipa golv. Vi hjälper från från planeringsstadiet till utförandet av projektet. Vi har hjälpt många kunder genom åren, från både stora projekt till mindre rum. Vi tar oss an alla sorters av projekt. Fråga oss gärna om omdömen från våra tidigare kunder. Vi är stolta över att vi alltid följer våra kunders visioner för att förverkliga deras drömmar. Våra kunder är både privatpersoner, företag och industrier. Vi lämnar alltid en garanti på våra tjänster, och finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.