Om oss

Vi är golvslipningsfirman som bryr oss om mer än dina golv – vi bryr oss även om dig. Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för dig att trivas i din bostad, på ditt jobb eller någon annanstans i en inomhusmiljö. En stor del i att öka trivselfaktorn anser vi är att fullgöra rummets potential. Det gör vi på bästa sätt genom att slipa golv i Stockholm. Vi framhäver golvets – och rummets – potential genom våra golvslipningar som kan liknas vid att polera en oslipad diamant. 

Förtroende är allt 

Med oss som samarbetspartner kan du räkna med att tas väl om hand. För oss är kundrelationen det viktigaste av allt. Vi värnar om att bygga ett förtroende hos dig som kund för vår golvslipning. Det gör vi genom vårt serviceinriktade, kompetenta och erfarna team av golvslipare. Våra medarbetare har varit i branschen länge och har vad som krävs för att förvandla ett slitet golv till en riktig wow-upplevelse.  

Vi bistår även med moderna maskiner och säker utrustning. Golvslipning är ett tungt arbete vi inte rekommenderar om man inte har rätt utrustning eller fackkunskap på området. Vi finns alltid tillgängliga för dig när det är dags att slipa golv.  

Vid ytterligare frågor 

Till oss kan du vända dig för frågor och funderingar kring golvslipning. Vi ger dig alltid en offert på förhand med ett beräknat kostnadsförslag. Oavsett om du har trägolv, parkettgolv eller kakel så kan vi hjälpa dig till en helt ny upplevelse av din bostad i form av en golvslipning av högsta kvalité.